Mede door de heldere werkwijze onderscheidt Verberk Boxmeer Grond- en Wegenbouw zich van andere gelijksoortige bedrijven.

”Wij zijn partners in een bouwproces. Verberk Boxmeer handelt vanuit de gedachten dat het werk de basis vormt voor perfect bouwen. Niet alleen het eindresultaat is belangrijk, maar ook  de uitvoering. Verberk Boxmeer adviseert, faciliteert en controleert. 
Wij denken mee in de planning. We zijn betrouwbaar in de uitvoering en niet onbelangrijk, wij komen onze afspraken altijd na. Het gezegde: Afspraak is Afspraak dat is één van onze unieke verkooppunten.”

Verberk streeft naar heldere communicatie in alle fases van het bouwproces. Van de offerte tot de uitvoering, van de nazorg tot de garantie. Aannemers, van diverse projecten uit het verleden, werken graag met Verberk Boxmeer samen. Zij worden als een belangrijke schakel binnen het bouwproject gezien, een bevestiging van een duidelijke, transparante werkwijze.

”Ons personeel is ervaren, vakkundig geschoold, én betrokken bij elk project.
Kwaliteit en veiligheid staan bij ons voorop. We denken mee in oplossingen en kijken verder dan enkel het grondwerk. We zijn flexibel en passen ons, indien gewenst, aan naar de planning van de opdrachtgever,” aldus Louis Verberk.