Opleiden

Als erkend leerbedrijf geloven wij er in dat de kracht van jonge mensen en daarom staan we altijd klaar om hen het vak te leren en te laten zien wat voor werkzaamheden daarbij komen kijken. Want wat is er nu leuker dan werken met je handen en iets creëren waar je trots op kunt zijn.

Verberk Boxmeer heeft drie leermeesters in dienst die opgeleid zijn om les te geven en werkzaamheden te begeleiden. Je wordt dus nooit en te nimmer in het diepe gegooid. Wij werken graag samen met enthousiaste personen die een BBL- of BOL- opleiding volgen. 

Wij hebben regelmatig studenten vanuit de MBO- en HBO opleidingen in Boxmeer maar ook SOMA college en Gilde Opleidingen. Ieder jaar zijn we te vinden bij OnStage omdat wij het maar al te belangrijk vinden dat de jongere generatie ons vak leert kennen en ervan komt proeven.

Ondernemen 

Verberk is aangesloten bij de industriële kring van Land van Cuijk en de bedrijventerrein vereniging met als doel een vitaal, representatief en toekomstbestendig ondernemersklimaat te creëren en behouden. 

Entertainen

Daarnaast ondersteunen wij vrijwillig ook de creatieve en entertainment branche. Denk hierbij aan BCV de Geitenbok, de Metworst en voor BSV Olympia staan we klaar.