Indien u deze pagina hebt bereikt, bent u nieuwsgierig naar de service of diensten welke wij aanbieden. Daarom presenteren we u graag het volgend citaat uit een interview d.d. 18 juli 2023:

''De ervaring met Verberk Boxmeer was van begin tot eind prettig. We voelden ons gehoord en hadden een actieve rol in het proces. Dat is iets wat we enorm waarderen en wat we in de toekomst zeker zouden zoeken in een bedrijf.’’ Lees het interview door hier te klikken.

Bovengenoemd citaat is precies de rol die we willen innemen voor klanten die niet thuis zijn in tuinaanleg, grondwerk of straatwerk. Waar nodig adviseren we over zowel praktische als esthetische aspecten van uw tuin. Denk hierbij aan soort sierbestrating, drainage systemen, stroomkabels en sfeerelementen.

Tuinrenovatie in regio Eindhoven, Nijmegen of Venlo

Er zijn natuurlijk enorm veel tuinen die aangelegd of aangepast mogen worden. Maar er zijn ook enorm veelbedrijven die dit kunnen, denk hierbij aan lokale hoveniers, loonwerkers of beunhazen. Vaak wordt er gekozen op basis van recensies (horen via-via of online-reviews). Zodra u het vertrouwen in ons heeft, is afstand geen probleem en bespreken we met u wat de mogelijkheden zijn.

Uw tuin; van ontwerp, naar aanleg, naar onderhoud

Tijdens het bespreken van de mogelijkheden is het natuurlijk belangrijk om te weten wat uw wensen zijn. Wellicht heeft u een ontwerp of schets laten maken. Onze adviseur komt langs om een aanvraag op te stellen waar u achter staat. Indien nodig geven we u nog wat huiswerk mee om over na te denken. Het is ook mogelijk dat we u ontzorgen van ontwerp, naar aanleg, naar onderhoud.

Onze binnendienst zorgt er vervolgens voor dat de aanvraag wordt omgezet in een vrijblijvende offerte. Deze offerte komen wij persoonlijk toelichten om nogmaals te controleren of uw wensen overeenkomen met de offerte. Eventuele wijzigingen kunnen dan nog doorgevoerd worden en samen controleren we of we niks vergeten zijn.

Als het werk uitgevoerd mag worden, zorgen wij er vervolgens voor dat de planning passend is in uw agenda. Wij zorgen er ook voor dat alle materialen tijdig geleverd worden. Onze vakmannen staan in de startblokken om u wensen te realiseren. Ons personeel is breed opgeleid en zeer ervaren om de hoogste kwaliteit te leveren.

Na uitvoering is er altijd een stukje nazorg. Iedere klus, groot of klein, gedetailleerd of ruw, is voor ons pas afgerond als u tevreden bent met het resultaat. Tijdens de oplevering bespreken we niet alleen het geleverde resultaat, maar ook de voorbereiding, communicatie en afronding van het werk. Het evalueren van de processen en de geleverde diensten is cruciaal om hoge kwaliteit, waar Verberk Boxmeer naar streeft, te handhaven.

    Vraag offerte aan