In de winterdag staan wij 24/7 beschikbaar voor zowel gemeente, bedrijven als particulieren voor het bestrijden van gladheid. Vóórdat onze klanten wakker worden, hebben wij al gestrooid! 

"Met spoed gladheidsbestrijding nodig? Bel ons op, wij staan voor u klaar!’’.

Het strooiseizoen begint op 1 oktober en eindigt op 31 maart van het volgende jaar. Met onze vaste klanten hebben we vóór aanvang van deze periode al afspraken gemaakt. Maar weest gerust, je kan ons altijd bellen voor de mogelijkheden. 

In deze koude periode ontvangen we dagelijks informatie van DTN Europe regio Land van Cuijk. Het is een betrouwbaar systeem waar ook Rijkswaterstaat gebruik van maakt. Met deze data kunnen we heel accuraat gladheidsbestrijding uitvoeren. Op deze manier zal er dus nooit onnodig actie ondernemen worden! 

Met onze vrachtwagens kunnen we op grote oppervlakten gladheid bestrijden zoals parkeerplaatsen, bedrijventerrein of toegangswegen. Naast deze grote vrachtwagens kunnen we ook onze loaders en gator inzetten voor de kleine of smallere doorgangen. Bij hevige sneeuwval worden de ploegen er aan gehangen om sneeuw te schuiven. 

‘’Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies-gesprek".

    Vraag offerte aan