De grond rondom je huis is belangrijk. De tuin is een plek om in te genieten of van te genieten. Je komt er tot rust of geniet heerlijk van de bloemetjes en de beestjes die er leven. De liefhebber geeft een leuk feest en de ander ziet de grond gewoon als functioneel onderdeel van het huis. Wat je wens ook is, de medewerkers van Verberk Boxmeer zijn we bereid om met je mee te denken. 

In een eerste gesprek vertalen we je wensen in een concrete aanvraag. Já, het is een cliché, maar: een goede voorbereiding is het halve werk. Waar nodig adviseren we daarom over zowel praktische als esthetische aspecten van de tuin. Denk hierbij aan soort sierbestrating, drainage systemen, stroomkabels en sfeerelementen.

Onze binnendienst zorgt er vervolgens voor dat de aanvraag wordt omgezet in een vrijblijvende offerte. Deze offerte komen wij persoonlijk toelichten om nogmaals te controleren of je wensen overeenkomen met de offerte. Eventuele wijzigingen kunnen dan nog doorgevoerd worden en samen controleren we of we niks vergeten zijn. 

‘’Dit gehele voortraject is de betrokkenheid, service en vakkundigheid die we willen aanbieden." 

Wij zorgen er vervolgens voor dat de planning passend is in jouw agenda. Wij zorgen er voor dat alle materialen tijdig geleverd worden, dan wel op onze werf beschikbaar zijn.

Onze vakmannen staan in de startblokken om van je wensen te realiseren. Ons personeel is breed opgeleid en zeer ervaren om de hoogste kwaliteit te leveren. Iedere klus, groot of klein, gedetailleerd of ruw, is voor ons pas afgerond als je tevreden bent met het resultaat.

"Grondstoffen of bouwmaterialen nodig? Een aantal (nieuwe en gebruikte) producten hebben wij op de werf liggen, bel gerust voor de beschikbare voorraad."

    ContactVraag offerte aan