Bedrijfsuitje MFA De Agaat in St. Agatha en Feestavond Café Die 2, Oeffelt

maandag 23 oktober 2023

Op 23 september 2023 beleefde het team van Verberk Boxmeer een onvergetelijke dag vol ritme, plezier en gezelligheid tijdens hun jaarlijkse bedrijfsuitje en feestavond. Het bedrijf, dat bekend staat om zijn toewijding aan excellentie, zorgde voor een dag vol teambuilding en ontspanning voor zijn medewerkers.

De dag begon met een opwindende workshop Braziliaanse percussie in MFA De Agaat in Sint Agatha, waarbij de deelnemers kennismaakten met de opzwepende ritmes van de Samba. Onder leiding van ervaren instructeurs leerden de medewerkers trommelen op authentieke Braziliaanse percussie-instrumenten, waardoor een opwindende sfeer ontstond vol energie en enthousiasme.

Na de workshop verplaatste het gezelschap zich naar Café Die 2 in Oeffelt, waar een smakelijk diner en een gezellige borrel op hen wachtten. Het sfeervolle café bood de perfecte setting om bij te praten en herinneringen aan de workshop te delen. De collega’s en haar partners konden genieten van heerlijke gerechten en drankjes.

De directeur van Verberk Boxmeer, Louis Verberk is van mening dat dit soort evenementen de band versterkt tussen de medewerkers. Daarnaast bevordert het een positieve en productieve werkomgeving.

Het bedrijfsuitje en de feestavond van Verberk Boxmeer op 23 september 2023 was een groot succes en zullen nog lang in de herinnering van de medewerkers blijven voortleven. Het evenement versterkte niet alleen de teamgeest, maar liet ook zien hoe belangrijk het is om af en toe even te ontspannen en samen plezier te hebben.

Terug naar nieuwsoverzicht