Klant aan het woord –gezin uit Volkel

donderdag 20 juli 2023

Onze ontmoeting met Verberk Boxmeer ontstond eigenlijk door een gesprek bij de lokale bakker. De eigenaar, die oorspronkelijk in Uden woonde, was recentelijk verhuisd naar Wilbertoord. Tijdens een van onze bezoeken daar raakten we in gesprek over hun verhuizing. Zo kwamen we te weten dat Verberk Boxmeer een belangrijke rol had gespeeld bij de realisatie van de tuin van hun nieuwbouwwoning.

De lovende woorden van de bakker over hun ervaring met Verberk Boxmeer wekten onze interesse, hoewel ons eigen huis in Volkel was, een flink eindje weg van Boxmeer. Toch besloten we, gesterkt door de positieve ervaring van anderen, contact op te nemen met Verberk Boxmeer om de mogelijkheden voor onze eigen tuin te verkennen.

Ondanks de afstand tussen Volkel en Boxmeer, stond Verberk Boxmeer open voor ons project. Na een oriënterende mail van onze kant, kregen we al snel een positieve reactie van een medewerker genaamd Tommie. Het gesprek dat volgde, en de daaropvolgende samenwerking, bevestigden dat onze keuze voor Verberk Boxmeer een goede was geweest.

Maar waarom hebben we dan uiteindelijk voor Verberk Boxmeer gekozen? Nou, in de eerste plaats was hun professionaliteit zeer indrukwekkend. Ze waren het enige bedrijf dat met meetapparatuur kwam, kritisch keek naar de afwatering op de bestrating en zorgde dat het water goed in de grond afgevoerd zou worden. Hun offerte was ook zeer gedetailleerd en inzichtelijk, waarbij ze de prijs per onderdeel op papier zetten. Dit was een verademing na het nattevingerwerk dat we bij andere partijen hadden gezien.

De communicatie verliep ook uitermate soepel. Tommie nam de tijd om meerdere keren langs te komen en te praten over onze plannen. Het voelde gelijkwaardig en het was duidelijk dat onze ideeën serieus werden genomen.

Bovendien kwamen ze met ideeën en suggesties die we zelf nooit bedacht hadden, zoals de drainage in de grond om het water op het gras te laten afvoeren. Ze waren het enige bedrijf dat ons zulke innovatieve oplossingen bood, wat het voor ons helder maakte dat we met hen wilden samenwerken.

Dus waarom zou ik Verberk Boxmeer aanbevelen? Ten eerste, omdat het ook aan ons werd aanbevolen. Ten tweede, omdat ze er zoveel tijd en energie in hebben gestoken om alles uit te werken en uit te zoeken. En last but not least, omdat hun team hardwerkende professionals zijn. Zelfs de buren hebben opgemerkt hoe hard ze werken.

De ervaring met Verberk Boxmeer was van begin tot eind prettig. We voelden ons gehoord en hadden een actieve rol in het proces. Dat is iets wat we enorm waarderen en wat we in de toekomst zeker zouden zoeken in een bedrijf.

Terug naar nieuwsoverzicht