Overstap naar Microsoft Azure

vrijdag 19 januari 2024

Bij Verberk Boxmeer trachten wij de processen voor ons personeel zo optimaal mogelijk in te richten. Zo hebben we de afgelopen periode geïnvesteerd in Yoost Software (lees dit artikel hier terug) en is onderhoud van ons materieel- en machinepark een dageijkse gang van zaken.

Begin vorig jaar kregen wij bericht dat ons inmiddels verouderde digitale werkomgeving (Windows Server 2012 R2) op korte termijn niet meer zou worden ondersteund. Als gevolg hiervan zijn we de mogelijkheden gaan bekijken en hebben we de keuze gemaakt om een samenwerking aan te gaan met DIT IT.

De vernieuwing houdt in dat wij overstappen naar toekomstbestendige Microsoft Azure.

De migratie van onze digitale werkomgeving is een spannende maar essentiële gebeurtenis. Denk er maar eens over na; hoeveel werk zou het voor jou of je bedrijf zijn, als alle digitale bedrijfsdata, programmatuur en softwarematige instellingen (of privé) verplaatst moeten worden naar een andere computer?

Wij hebben vertrouwen in DIT IT dat de migratie soepel zal verlopen en wij binnenkort zorgeloos kunnen vertrouwen en bouwen op ons ICT systeem. 

Terug naar nieuwsoverzicht