Historie

Verberk Boxmeer Grond- en Wegenbouw vindt zijn oorsprong in 1961 in Mill. Destijds door de gebroeders Verberk opgericht. Het bedrijf had de focus op grondverzet en internationaal transport. Louis Verberk (senior) verzelfstandigde het grondverzet per 1 juni 1989 onder de naam Verberk Boxmeer grond- en wegenbouw.
In 1990 vestigde het bedrijf zich in de nieuwbouw op het industrieterrein Saxe Gotha te Boxmeer. Zijn zoon Louis Verberk kwam ook in het bedrijf nadat hij zijn HBO studie succesvol had afgerond. In de loop der jaren nam hij de touwtjes over.

”Ik beschouw mezelf niet als de baas, maar als het aanspreekpunt binnen de organisatie. Duidelijke communicatie is hierin zeer belangrijk. Dat geldt voor intern binnen ons bedrijf als extern naar de klant.
Grond- en Wegenbouw is voor een synoniem voor de basis leggen. Dat de basis fundamenteel is, hoef ik niemand uit te leggen. Het werk begint bij ons.
Mijn instelling?

We zijn deel van het project. Onderdeel van iets groters.”

Louis Verberk gelooft niet in problemen, maar in oplossingen. Flexibiliteit, meedenken en betrouwbaarheid, kenmerken zijn karakter. Daarom is volgens hem mond-tot-mondreclame nog altijd het beste. Gouden stelregel binnen Verberk Boxmeer Grond- en Wegenbouw:

Afspraak is Afspraak!

Louis Verberk Senior was een memorabele man. Enkele kreten die hem typeerden waren: standvastig, vrijgevig, recht door zee, zorgzaam, onafhankelijk, eigenwijs en behulpzaam.
Maar vooral was hij gedreven.
Door deze gedrevenheid bleef hij tot aan het einde toe betrokken bij het bedrijf.